Kajian Baru

TheSnacks.MY, sekadar kajian dan sekadar mengisi masa lapang yang tak berapa nak lapang. Barang tiada. Andai ada order, masa tu baru kita fikir semula macam mana mahu dapatkan barang. 😆 Zulhairi SemanMengkaji bagaimana membuat jualan untung sen-sen.31/10/2020 @ 11:57 Malam

Pulang

Layan lagu pulang sambil layan komen. “Menangis bila dengar lagu ni… suami saya bawa grab..dia selalu balik lewat malam,bila saya call suruh balik sebab anak dah rindu dia akan cakap “nanti dah cukup duit abg balik yea syg” same sangat macam lagu ni…dia kerja keras,sampai lupa nak makan kadang2 and dia memang salalu kate, ” […..]

Impian

Ingatlah sahabat, impian adalah titk gerak langkah kita, kesungguhan dan keyakinanmu bakal menentukan titik akhirnya. – Hlovate Quote Impian takkan tercapai tanpa usaha. Usah berangan mahu berjaya jika hidup penuh alasan. – William Pettemin Impian harus menyala dengan apa pun yang kita miliki, meskipun yang kita miliki tidak sempurna, meskipun itu retak-retak. – Iwan Setyawan […..]