Baki RM376,124.09

Bismillah. Pada 1/4/2015, hutang baki aku adalah sebanyak RM35,201.63. Boleh baca semula di sini. [KLIK SINI] Waktu itu aku masih bujang dan cuma ada hutang PTPTN. Setelah 6 tahun 2 bulan berlalu, kini 6/6/2021, baki hutang terkumpul aku dan isteri adalah sebanyak RM376,124.09. Namun kini, Alhamdulilah, hutang PTPTN aku dah selesai pada 2/12/2018 dengan baki […..]

Pulang

Layan lagu pulang sambil layan komen. “Menangis bila dengar lagu ni… suami saya bawa grab..dia selalu balik lewat malam,bila saya call suruh balik sebab anak dah rindu dia akan cakap “nanti dah cukup duit abg balik yea syg” same sangat macam lagu ni…dia kerja keras,sampai lupa nak makan kadang2 and dia memang salalu kate, ” […..]

Impian

Ingatlah sahabat, impian adalah titk gerak langkah kita, kesungguhan dan keyakinanmu bakal menentukan titik akhirnya. – Hlovate Quote Impian takkan tercapai tanpa usaha. Usah berangan mahu berjaya jika hidup penuh alasan. – William Pettemin Impian harus menyala dengan apa pun yang kita miliki, meskipun yang kita miliki tidak sempurna, meskipun itu retak-retak. – Iwan Setyawan […..]